Mai multe străzi din Cumpăna rămân fără curent electric

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

În data 11.08.2021 se va întrerupe energia electrică (orele 08:30-16:30):

Localitatea Cumpana: zonele H, H1, H2, H3, C1, C2 și străzile Crizantemei, Berzei, Izvorului, Dorului, Pescarusului, Pelicanului, Arcului, Egretei, Brotacei, Banu Maracine, Monumentului, Transformatorului, Crinului, Salcamului, Dealu Spirii, Theodor Aman,

Theodor Palade, Alexandru cel Bun, Alexandru Alimanisteanu, Mihai Eminescu, George Enescu, Constantin Brâncoveanu, Ștefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, Cauciucului, Mircea cel Bătrân, Burebista, Decebal, Alexandru Lăpușneanu, Răscoalei, Pades, Dunării, Canalului, IG Duca, Viforului, Frigului – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*