Primăria Cumpăna va realiza o nouă acțiune de dezinsecție în comună

O nouă acțiune de dezinsecție la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Joi, 20 iulie 2023, ora 22:00, în funcție de condițiile meteo, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, vor realiza a doua acțiune de dezinsecție din acest an, pentru combaterea căpușelor, țânțarilor, muștelor, puricilor, dar și a altor insecte dăunătoare, acționându-se cu 4 generatoare ULV de mare capacitate.

Substanța folosită nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*