FOTO Sportivii de la secția de lupte a CS Victoria, răsplătiți pentru medaliile obținute

FOTO Primăria Cumpăna

Sportivii secției de lupte a CS „Victoria” Cumpăna au fost răsplătiți pentru medaliile și trofeele obținute în ultima perioadă.

Luni, 17 iulie 2023, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au premiat sportivii secției de lupte din cadrul C.S. „Victoria” Cumpăna, pentru rezultatele excelente obținute în perioada 21-24 iunie la Campionatul Național Individual de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice.

Sportivii Moraru Maria, Bulgaru Adelina, Panainte Alexandru, Nechiforoae Alessia, Catană Sofia, Gavrilă Alexia, Toroancă Luiza, Jinga Lorelay, Cîrjaliu Rebeca, Istrate Cătălina, Moraru Teodora, Migai Bianca și Ali Ailin, împreună cu antrenorul Vasile Vicol, au fost recompensați de administrația publică locală pentru rezultatele de excepție obținute în cadrul competiției desfășurată la Costinești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*