Primarul Mariana Gâju, mesaj de Ziua Universală a Iei: “Orice ie poartă cu ea o poveste. Femeile își transmit din generație în generație înțelepciunea și bucuria”

Ziua Universală a Iei sărbătorită odată cu Sânzienele
Ziua Universală a Iei sărbătorită odată cu Sânzienele

Ziua Universală a Iei este sărbătorită în ţara noastră, dar şi în comunităţile româneşti din întreaga lume, la data de 24 iunie.

“Dragii mei, astăzi este despre tradiție și portul nostru popular, este Ziua Universală a Iei, sărbătorită an de an, la 24 iunie, odată cu Sânzienele.
Orice ie poartă cu ea o poveste; este un limbaj străvechi prin care femeile își transmit din generație în generație înțelepciunea și bucuria. Pe ie sunt cusute povești despre viață, frumusețe, natură, cosmos și credință”, a declarat primarul comunei cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*