FOTO VIDEO Primăria comunei Cumpăna caută soluții pentru îmbunătățirea traficului rutier la ieșirea către Constanța

Investiție de lățire cu doău benzi a drumului național 39E
Investiție de lățire cu doău benzi a drumului național 39E

Primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju a avut, Consiliul Județean, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Administrației Publice Locale, respectiv viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, președintele CJ Constanța, Marius-Horia Țuțuianu, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu și directorul tehnic al Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci.

Astfel, în cadrul discuțiilor avute, soluția cea mai bună privind fluidizarea traficului rutier a fost aceea de lățire cu două benzi, pe dublu sens, a drumului național 39E aflat în circulație. Aceasta se va realiza de la bifurcație, sensul giratoriu zero spre comuna Cumpăna, pe aproximativ o lungime de 200 de metri.

“Țelul efectuării acestei investiții finanțată de Compania Națională a Infrastructurii Rutiere este de fluidizare a traficului rutier în această zonă, această fluidizare ajutând, în egală măsură, locuitorii comunei Cumpăna fiind de peste 18.000 de locuitori și la ora de vârf fiind peste 7.000 de autoturisme în trafic.

Tocmai de aceea, nu vom face un pas înapoi până când nu vom duce la capăt realizarea acestei investiții atât de necesară pentru care, deja s-a dat în lucru efectuarea Studiului TOPO, studiile cadastrale pentru această investiției și termen de o lună se efectuează proiectul Tehnic de Execuție”, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*