Restaurantele din Cumpăna vor funcționa la o capacitate de 50%

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Restaurantele din Cumpăna vor funcționa la o capacitate de 50% după ce indicele de infectare în comună a coborât sub 1,5 la mia de locuitori.

Serviciul Poliției Locale Cumpăna a anunțat că în comuna Cumpăna indicele de incidenţă a cazurilor confirmate de COVID la 1000 de locuitori este de 1,19, iar în această situație sunt aplicabile prevederile Anexei 2 actualizată prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

La punctul 6 aceasta prevede:

“Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se permite fără a depăşi 50% din capacitatea maxima a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00.”

Serviciul Poliției Locale Cumpăna atrage atenţia operatorilor economici că este imperios necesar să se conformeze întocmai prevederilor legale, în caz contrar urmând a fi aplicate sancţiunile corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*