Scenariul galben pentru unitățile de învățământ din Cumpăna

Liceul Tehnologic Cumpăna

Unitățile de învățământ din comuna Cumpăna își redeschid porțile din data de 8 februarie în scenariul galben.

Deoarece în Cumpăna incidența cazurilor de Covid-19 este de 1,26 la mia de locuitori, unitățile de învățământ au fost încadrate în scenariul galben. Astfel, se impune prezența fizică pentru preșcolari, elevii din clasele pregătitoare, cei din ciclul primari, elevii clasei a VIII-a și elevii clasei a XII-a. Elevii claselor a V-a, a VI-a și VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a vor continua cursurile în mod online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*