Ședință a Consiliului Local Cumpăna pe data de 26 mai. Cinci proiecte se află pe ordinea de zi

Primarul Mariana Gâju. FOTO Paul Alexe

O nouă ședință a Consiliului Local Cumpăna va avea loc pe data de 26 mai, iar pe ordinea de zi se află cinci proiecte de hotărâre.

Astfel, Consiliul Local Cumpăna a fost convocat în ședință ordinară în data de 26 mai, de la ora 13, la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală.

Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

1.Proiect de hotărâre privind actualizarea listei referitoare la ordinea prioritară în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de ANL

2.Proiect de hotărâre privind modificarea bugetului de venituri și cheltuieli

3.Proiect privind acceptarea Declarației de renunțare și trecerea în domeniul privat al comunei Cumpăna a terenului situat în intravilanul comunei Cumpăna, Parcela A 472/1/7/4/1/6/, județul Constanța, în suprafața de 453 de mp având nr. Cadastral 103637

4.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare pentru anul 2020 ale SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna SRL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*