Un copil de 6 ani și mama sa, răniți într-un accident rutier petrecut în sensul giratoriu din dreptul comunei Cumpăna

Un copil de 6 ani și mama sa au ajuns la spital vineri, 28 mai, după ce au fost răniți într-un accident rutier petrecut în sensul giratoriu din dreptul comunei Cumpăna în care au fost implicate două autoturisme și un camion.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39E, dinspre Cumpăna către Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 24 de ani. În urma coliziunii, unul dintre cele două autoturisme a fost proiectat într-un autocamion.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a unui pasager, un băiat în vârstă de 6 ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*