Un loc de joacă aflat în curtea interioară a unui bloc din Cumpăna va fi mutat în zona blocului ANL 5

Loc de joacă mutat la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Un loc de joacă aflat în curtea interioară a unui bloc de pe Șoseaua Constanței va fi mutat de Primărie în zona blocului ANL 5.

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au anunțat că la solicitarea Asociației de Proprietari nr. 817, Șoseaua Constanței nr. 113, bloc IAS nr. 1, Sc A- B, a fost mutat ansamblul pieselor locului de joacă din incinta curții interioare a blocului.

“Această măsură a fost luată ca urmare a tulburării liniștii publice și distrugerilor provocate de unele persoane prezente frecvent în acestă locatie, zilnic între orele 7.00 – 02 dimineața”, a transmis Primăria Cumpăna.

Noul loc de joacă va fi amplasat în zona blocului ANL 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*