Facilități fiscale pentru contribuabilii care au datorii la bugetul local al comunei Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria comunei Cumpăna a anunțat ce trebuie să facă persoanele fizice si juridice care au datorii la bugetul local la data de 31 martie 2020, inclusiv, și doresc să achite obligațiile fiscale principale restante fără accesoriile (majorările de întârziere) aferente acestora trebuie, până pe data de 15 decembrie 2020, inclusiv.

Astfel, trebuie să achite toate obligatiile bugetare principale datorate bugetului local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv;  să achite toate obligațiile bugetare principale și accesoriile datorate bugetului local cu termene de plată cuprinse intre 1 aprilie 2020 și 15 decembrie 2020, inclusiv (până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor); să depună o cerere de anulare a accesoriilor.

Contribuabilii pot depune o notificare prin care își manifestă intenția de a beneficia de anularea accesoriilor și până la data de 15 decembrie 2020, inclusiv, pot achita eșalonat debitul restant.

Cererile si notificarile pot fi depuse la ghișeele Compartimentului Încasări Taxe și Impozite, trimise prin e-mail (impozitetaxe@primaria-cumpana.ro) sau prin poștă (Șos. Constantei, nr.132, comuna Cumpăna, județul Constanța).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*