VIDEO Incendiu puternic la o casă din Cumpăna. Patru persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat a suferit atac de panică

FOTO ISU Constanța

Un puternic incendiu a izbucnit, marți seara, la o casă din Cumpăna, iar patru persoane s-au autoevacuat. Un bărbat a suferit atac de panică.

Pompierii au fost anunțați de producerea unui incendiu la o casă cu etaj și mansardă în Cumpăna, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale.

Focul se manifesta la mansarda clădirii, pe o suprafață de 80 – 100 de metri pătrați. Patru persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat de 54 de ani a suferit un atac de panică, el fiind asistat de către un echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*