Primăria Cumpăna a anunțat că pe mai multe străzi din comună au loc lucrări de cadastru

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că pe mai multe străzi din comună au loc lucrări de cadastru și a făcut un apel la locuitori să sprijine acest demers.

“Prin prezenta aducem la cunoștință locuitorilor comunei Cumpăna de pe străzile: Şoseaua Constanţei (de la intrarea în localitate până la strada Dobrichka), strada Răsăritului, strada Vântului, strada George Coşbuc, strada George Bacovia, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Ion Minulescu, strada Mihai Viteazu, strada Basarabia, strada Cernăuți, strada Cricova, strada George Vieru, se efectuează lucrările de cadastru prin,,Programul Național de Cadastru şi Carte Funciară pentru înregistrarea Sistematică iniţiate de unităţi administrativ teritoriale pentru sectoare cadastrale”.

Ca urmare a celor de mai sus, în această perioadă veți fi contactați de către reprezentanţii firmei de cadastru care efectuează lucrarea, respectiv Persoană autorizată Cîlț Liviu Mădălin, care vă va solicita să puneți la dispoziţia acestuia actele de proprietate pentru imobilele deţinute de dumneavoastră. Avem rugămintea să acordați tot sprijinul persoanei fizice autorizate, respectiv să puneți la dispoziția acestuia documentele solicitate.

Facem cunoscut faptul că deşi dumneavoastră dețineți lucrări de cadastru şi intabulare, la încheierea acestui proiect veți beneficia de o lucrare de cadastru actualizată conform prevederilor legii”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*