Virgil Senopol, desemnat candidatul PMP la Primăria Cumpăna. Ce apreciază la actuala administrație din comună

Virgil Senopol, candidatul PMP la Primăria Cumpăna. FOTO Arhiva personală V. S.
Virgil Senopol, candidatul PMP la Primăria Cumpăna. FOTO Arhiva personală V. S.

Virgil Senopol este cel care va reprezenta Partidul Mișcarea Populară în alegerile locale din 2020 de la Cumpăna. Senopol a fost desemnat să intre în bătălia pentru scaunul de primar al comunei. Decizia PMP vine după ce Senopol a ajuns Consilier Județean din partea aceleiași formațiuni politice.

Virgil Cristian Senopol nu este la prima sa candidatură. În anul 2016 el a fost prezent pe listele de Consilieri Județeni, dar și pe cele de la Camera Deputaților. Ascensiunea sa în politică a început cu PSRO (Partidul Social Românesc) – o formațiune de centru-stânga fondată în anul 2015 de Mircea Geoană. Atunci când Geoană și PNL au semnat un acord de colaborare, filialele partidului din județul Constanța au trecut, în masă, la PMP.

Senopol era, la vremea respectivă, președintele Partidului Social Românesc, așa că a primit locuri neeligibile pe listele de consilieri județeni, respectiv cele pentru Camera Deputaților. El a fost numit și secretar general al organizației județene PMP Constanța și, ulterior, a devenit vicepreședinte.

Conform declarației sale de avere, în anul 2016, Senopol deținea un teren în Constanța, o locuință la Năvodari, bijuterii și obiecte de artă în valoare de 5500 euro. Acestea nu mai figurează un ultima sa declarație de avere, din anul 2020.

Candidatul PMP este asociat în 4 firme, printre care și una care vindea echipamente de protecție. În plus, el a activat ca președinte al Asociației “Și tu Meriți o Șansă”.

Virgil Senopol a participat la primul tur organizat de Primăria Cumpăna și a apreciat modul în care actuala administrație a dus anumite proiecte la bun sfârșit.

“În primul rând – un lucru bun – am văzut că există un Centru de Permanență la care am mers și eu pentru că am avut anumite nevoi. E ceva ce găsești foarte greu în anumite comune – un centru de permanență deschis non-stop. Sala de sport, ce am fost mai devreme și am văzut-o, cu terenul aferent – un loc ce nici măcar în municipiul Constanța nu l-am văzut și nici nu cred că o să-l vedem prea curând. Partea asta cu asfalt jumate – jumate… acum am înțeles și eu că s-au oprit lucrările din lipsă de bani. Probabil o să se continue. Și la noi pe stradă, unde locuim, suntem la nivelul tot de piatră. Sper ca data viitoare să mergem și acolo să ne explice când va fi asfaltat și la noi”, a declarat Virgil Senopol, într-un interviu acordat jurnaliștilor Constanța NEWS, în luna februarie 2020. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*