Ziua Armatei Române va fi marcată în comuna Cumpăna

Ziua Armatei, marcată la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Ziua Armatei Române va fi marcată în comuna Cumpăna.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 25 octombrie 2023 după următorul program:

– ora 11.00 – depuneri coroane de flori la “Memorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Sos. Constanței nr. 2B;

– ora 11.15 – Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial situat ȋn apropierea Bisericii „Sfânta Maria”

– ora 11.30 – Monumentul eroilor din cel De-al Doilea Război Mondial și Monumentul Veteranilor, situate în fața Casei de Cultură din Cumpăna.

De Ziua Armatei Române, sărbătoare devenită tradițională, cinstită de întreaga noastră națiune pentru conținutul său simbolic, reprezentanții Administrației Publice Locale Cumpăna adresează tuturor cadrelor militare în activitate și în rezervă, dar și veteranilor de război, aprecierile pentru nobila și neobosita activitate, de înalt profesionalism, pusă în slujba țării pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale și democrației constituționale, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și împliniri.

În cinstea acestei zile, la Cumpăna vor  defila militarii Batalionului 341 Infanterie Topraisar – Brigada 9 Mecanizată Mărășești.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*