A debutat programul intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”

Primăria Cumpăna a anunțat că a debutat programul intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”.

În cadrul programului se realizează un schimb de experiență între elevii cu rezultate școlare deosebite din comuna Cumpăna și elevii localităților partenere. Copiii merituoși din clasele V-XII ale Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” beneficiază de un sejur de 7 zile în zonele montane și de agrement ale țării, în perioadele: 10-16 iulie 2023, 24-30 iulie 2023 și 07-13 august 2023.

Astfel, comuna Cumpăna a găzduit primii oaspeții, elevi și cadre didactice, din 6 localități partenere:

– Oras Seini, jud. Maramureș,

– Comuna Panaci, jud. Suceava,

– Comuna Gura Râului, jud. Sibiu,

– Comuna Sadu, jud. Sibiu,

– Comuna Vânători Neamț, jud. Neamț,

– Comuna Berchișești, jud. Suceava.

În aceste zile, aceștia au beneficiat de vizite la Muzeul Militar „Regele Ferdinand I”, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, spectacol la Delfinariu, vizită la Microrezervație și păsări exotice, plimbare cu telegondola, cât și de alte activități recreative la malul mării.

Musafirii au avut ocazia să viziteze sediul Primăriei și obiectivele principale ale comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*