FOTO Mariana Gâju a organizat o întâlnire a membrilor Cooperației constănțene

FOTO Primăria Cumpăna

Miercuri, 12 iulie 2023, peste 160 de membri cooperatori din întreg județul Constanța au sărbătorit Ziua Internațională a Cooperației, în cadrul Restaurantului “Arena Modern” din Năvodari, cu ocazia aniversării a 101 ani de la aderarea României la Alianța Cooperatistă Internațională.

Evenimentul, o ocazie unică de reîntâlnire a membrilor Cooperației constănțene, a fost organizat de Mariana Gâju, omul format timp de 20 de ani în Consum COOP Cumpăna, în colaborare cu doamna Aurelia Frîncu, președinte al UJCC Constanța.

Alianța Cooperatistă Internațională a fost constituită în anul 1895 prin alăturarea puterilor lumii, fondatoare fiind următoarele țări: Franța, Anglia, Italia și Germania. De atunci, astfel de evenimente se organizează în peste 200 de țări din întreaga lume cu scopul de a face cunoscute cooperativele şi de a promova atât succesele mişcării cooperatiste, cât şi idealurile acesteia de solidaritate, eficienţă economică, egalitate şi pace.

“Am datoria sacră de a duce mai departe destinele acestei instituții de pe raza comunelor și a întregului teritoriu al României, ce nu trebuie lăsată să se dezbine!  La mulți ani, dragi colegi cooperatori! La mulți ani, Alianței Internaționale Cooperatiste!”, a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*