A fost finalizat proiectul “Cooperare-Onestitate-Prietenie-Implicare-Informare”

A fost finalizat proiectul “Cooperare-Onestitate-Prietenie-Implicare-Informare”. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat finalizarea proiectului “Cooperare-Onestitate-Prietenie-Implicare-Informare” (C.O.P.I.I), derulat de Fundația “Zi Deschisă” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna.

Proiectul s-a desfășurat în perioada Ianuarie 2022 – Decembrie 2023, în cadrul Centrului Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală Cumpăna, adresându-se unui număr de 163 de beneficiari, din rândul elevilor Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna. Aceștia au beneficiat de Activități educaționale gratuite, de Dezvoltare Personală, Activități Creative, sprijin la Matematică, Limba și Literatura Română, 4 excursii, o tabără de vară și subvenții în valoare de 454 030 lei.

În cadrul Festivității de Încheiere a Proiectului C.O.P.I.I. au fost prezente Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cadrele didactice implicate în proiect: educator Alim Seila, profesori învățământ primar Rotaru Nina și Marinescu Nicoleta, profesori Chiriță Roxana, Hodorogea Elena și Asan Aylin, Psiholog Dorobanțu Daniela și Expert în consiliere Câmpanu Mihaela.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*