Șofer urmărit din Agigea până la Cumpăna. El nu avea permis de conducere

Un șofer a fost urmărit de polițiști din Agigea până la Cumpăna, el neavînd permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astfel, la data de 3 ianuarie, în jurul orei 22.50, acesta ar fi fost depistat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa  pe strada Portului din comuna Agigea.

Bărbatul nu ar fi oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, continuându-și deplasarea până în comuna Cumpăna, unde ar fi abandonat autoturismul și ar fi părăsăt locul faptei, fiind identificat ulterior.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*