Primăria Cumpăna va acorda pachete cu alimente pentru persoanele vârstnice și pentru cele cu dizabilități

Pachete cu alimente pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din comună. FOTO Primăria Cumpăna

La Cumpăna, este o tradiţie ca reprezentanții autorității publice locale să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă.

Reprezentanții Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, vor dărui marți, 19.12.2023, ora 10.00, pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 180 de pachete persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistență Socială Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*