Alegătorii pot afla online unde vor vota la alegerile din 27 septembrie

Stampilă de vot. FOTO Cătălin Schipor
Stampilă de vot. FOTO Cătălin Schipor

Alegătorii care vor să-și exercite dreptul de a vota au ocazia să găsească mai ușor Secția în care pot să aplice ștampila pe candidatul sau partidul ales. Registrul Electoral a simplificat acest proces și cu doar câteva informații introduse pe un site, poți să vezi unde votezi.

Registrul electoral poate fi găsit pe site-ul registrulelectoral.ro

Acolo trebuie să introduci CNP-ul, numele de familie și un cod format din 8 caractere – litere și cifre. În mai puțin de o secunda vezi Secția de Votare arondată și adresa exactă a acesteia.

Poți apăsa butonul “Du-mă la Secție” care direcționează alegătorii pe Google Maps pentru traseul către acea locație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*