Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna a trecut la scenariul 1 de funcționare

Liceul Tehnologic Cumpăna

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna a trecut la scenariul 1 de funcționare, adică toți elevii sunt prezenți în același timp la școală.

Directorul liceului, Monica-Oana Nuțu, a declarat că a fost cumpărat mobilier școlar de peste 82.000 de lei pentru a permite distanțarea socială.

“În cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna procesul instructiv-educativ se desfășoară după Scenariul 1 – Verde. Așadar, toți elevii beneficiază de învățământ față în față, cu prezență integrală la școală. În parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna, am reușit să achiziționăm mobilier școlar în valoare de 82.432 de lei, adecvat vârstei elevilor, care să permită distanțarea socială, conform legislației în vigoare. S-au comandat și 300 de separatoare pentru elevii din învățământul primar, în valoare de 71.700 de lei, în clasele cu efective mărite, pentru a asigura tuturor elevilor posibilitatea de a fi prezenți la cursuri, zilnic. De asemenea, școala dispune de toate resursele necesare pentru asigurarea igienei zilnice corespunzătoare, atât pentru elevi, cât și pentru personalul angajat, pe parcursul programului de lucru”, a declarat Monica-Oana Nuțu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*