Mariana Gâju: “A fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție necesare Nodului Rutier Cumpăna A4”

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție necesare Nodului Rutier Cumpăna A4.

Mariana Gâju a afirmat că a fost  prezentă la CNAIR unde a semnat acest proiect. “Astăzi, am fost prezentă la Ministerul Transporturilor – CNAIR SA unde s-a semnat proiectul atât de mult așteptat și atât de necesar dezvoltării economice a comunei noastre Cumpăna, “Elaborare Studiul de fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700)-DN39E”.  Operatorul economic care va realiza acest proiect “Elaborare Studiul de fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700)-DN39E” este SEARCH CORPORATION S.R.L”, a declarat primarul de Cumpăna.

Valoarea contractului este de 674.387,96 Lei, fără TVA.

Sursa de finanțare: Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Durata de realizare a contractului este de 8 luni, compusă din:

  1. a) realizarea Studiu de fezabilitate – 3 luni de la data semnării contractului;
  2. b) realizare Proiect pentru autorizarea lucrărilor de construire (PAC) – 5 luni de la data semnării contractului;
  3. c) realizare Proiect tehnic de execuție – 6 luni de la data semnării contractului;
  4. d) Asistentă tehnică pentru Beneficiar – 8 luni de la data semnării contractului.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieții interne cu scopul de a creea condițiile pentru creșterea volumului investițiilor, promovarea transportului durabil și a coeziunii în rețeaua de drumuri europene.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*