Mariana Gâju a transmis un mesaj cu prilejul Sfintei Maria

Adormirea Maicii Domnului

Primarul Mariana Gâju a transmis un mesaj locuitorilor comunei Cumpăna cu prilejul Sfintei Maria.

Dragii mei, an de an, data de 15 august este dedicată Sfintei Fecioare Maria. Este ziua în care prăznuim Adormirea Maicii Domnului, cea care, ca o mamă, ne învață ce este blândețea, ce este iubirea față de aproape, ce este bunătatea și smerenia.

Și, tot ca o mamă, Sfânta Fecioară Maria ne iubește pe fiecare ca pe fiii săi și ne oferă ajutorul de fiecare dată când înălțăm rugăciuni spre cer. Să nu uităm să îi mulțumim Sfintei pentru grija pe care ne-o poartă.

Tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria vă doresc cele mai sincere urări de sănătate, fericire şi bucurii, alături de familie şi prieteni, multe dorinţe împlinite, să zâmbiţi, pentru că atunci totul va fi bine, veţi găsi puterea să răzbateţi orice greutăţi. La mulţi ani!”, a afirmat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*