Comuna Cumpăna este prezentă la Târgul ExpoAgroUtil

FOTO Primăria Cumpăna

Comuna Cumpăna este prezentă în perioada 4 – 7 mai 2023, la cea de a XXX-a ediţie a manifestărilor expoziţionale si tehnico profesionale ExpoAgroUtil, organizate în spațiul exterior al centrului comercial VIVO Constanța.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Direcția pentru Agricultură a județului Constanța. Primăria Cumpăna, membră a CCINA, participă în fiecare an la această expoziţie alături de producători locali și naționali.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru agricultură este specializată în prezentarea de utilaje pentru agricultură și industrie alimentară – echipamente de ultimă generație, asigurări agricole și produse traditionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*