Reprezentanții Habitat for Humanity România vor construi noi locuințe în comuna Cumpăna

La sediul Primăriei comunei Cumpăna a avut loc o întâlnire între reprezentanții autorității publice locale și cei ai Habitat for Humanity România, ce a avut ca scop stabilirea ultimelor detalii în vederea implementării unui nou proiect ce constă în construirea unor locuințe, în localitate.

Reprezentanții Habitat for Humanity România au anunțat continuitatea proiectelor în comuna noastră, astfel în săptămână 8 – 13 mai, un grup de voluntari din Germania vor construi pentru locuitorii comunei, două locuințe de tip cvadruplu.

Terenul pe care se vor construi aceste case este pus la dispoziție de către primărie iar locuințele sunt destinate exclusiv locuitorilor comunei Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*