FOTO Primăria Cumpăna dorește realizarea Centrului Civic

Primăria Cumpăna va realiza un centru civic.

Primăria Cumpăna a anunțat că dorește să realizeze un Centru Civic, aici urmând să se desfășoare activități culturale, artistice și educative de amploare.

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, au solicitat in data de 23 ianuarie 2019, către Compania Nationala de Investitii SA, includerea în lista sinteză, privind finanțarea obiectivului de investiți „Centrul civic” prin Programul de Interes Public sau Social.

În prezent proiectul se află în faza de proiectare a studiului de fezabilitate.

Obiectivul proiectului este de a realiza o investiție care să creeze un climat optim pentru activități culturale, artistice și educative de amploare, investiția fiind prioritară și în Strategia de Dezvoltare locală a comunei Cumpăna 2007 – 2027, strategie asumată pe plan local prin aprobarea de către Consiliul Local al comunei Cumpăna.

“Proiectul îşi propune realizarea unei infrastructuri moderne, pe o suprafaţă de 14.049 mp, care să fie utilizată pentru desfăşurarea activităţilor culturale, sociale, educative și de agrement, destinate cetătenilor din comuna Cumpăna: amenajarea unei scene fixe acoperită pentru spectacole, alei pietonale, spațiu verde, mobilier urban și iluminat ambiental, foișor, fântână arteziană, spații comerciale, parcări”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Terenul propus pentru construirea Centrului Civic se află în patrimoniul UAT Cumpăna și este situat în zona centrală a localităţii str.Dacia, nr.1, in imediata vecinătate a Sălii de Sport – Victoria Cumpăna. Terenul dispune de toate utilitățile, apă potabilă, canalizare, gaze, iluminat public, străzi asfaltate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*