FOTO Două medalii obținute de o sportivă de la CS Victoria Cumpăna la Campionatul Național de Junioare IV

Elena Cașăriu, medaliată la Campionatul Național. FOTO Primăria Cumpăna

Gimnastele C.S. Victoria Cumpăna pregătite de prof. Elena Vlad au participat în perioada de 3 – 4 aprilie 2021 la Campionatul Național de Junioare IV, concurs destinat sportivelor cu vârste cuprinse între 6 si 8 ani.

La acest eveniment desfășurat la Ghimbav s-au înscris gimnaste de la 10 structuri sportive din țară: ACS Pro Aktiv, ACS Ritmic Aly Gym Brașov, CS Sportul Studențesc București, CS Triumf București, CS Victoria Cumpăna, CSS Nr. 1 Timișoara, CSS Unirea Iași, CSM Cluj Napoca, LPS Târgu Mureș și LPS Bihorul Oradea.

CS Victoria Cumpăna a participat cu patru gimnaste: Cășăriu Elena, Cristescu Ariana, Glăvan Beatris și Popescu Maria.

Cașăriu Elena (7 ani) – a obținut medalia de argint la proba cu cercul și medalie de bronz la proba fără obiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*