Mariana Gâju, bunică pentru a doua oară

Primarul Ec. Mariana Gâju a transmis un mesaj de Ziua Drapelului Național
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a devenit bunică pentru a doua oară.

Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi, toți cei dragi, o bucurie imensă, ce mi-a umplut sufletul. Am devenit bunică pentru a doua oară. În dimineața acestei zile (n.r. sâmbătă) s-a născut cea de-a doua comoară a familiei noastre, nepoțica Smaranda Ioana. Am avut bucuria să asist la venirea pe lume a acestui suflet inocent și fragil, iar emoțiile nu le pot descrie în cuvinte, iar părinții mă înțeleg perfect. Tot ce îmi doresc este să fie sănătoase, să fie fericite și să-și împlinească toate visurile. Și îmi doresc asta pentru toți copiii din lume, ei sunt lumina ochilor noștri! Copiii mei, vă iubesc! Doamne, îți mulțumesc pentru tot. Să fim sănătoși!”, a transmis Mariana Gâju pe pagina sa de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*