Rețeaua de canalizare din Cumpăna, extinsă pe 16 străzi

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Rețeaua  de canalizare din Cumpăna va fi extinsă pe 16 străzi în cadrul unei proiect al RAJA Constanța.

Aceste străzi sunt:

1.Stada Aleea Ciocârliei

2.Strada Aleea Dealu Spirii

3.Strada Bujorilor

4.Strada Constanței parțial

5.Strada Theodor Aman parțial

6.Strada Titu Maiorescu

7.Strada George Enescu

8.Strada Ghiocel

9.Strada Zorelelor

10.Strada Brâncoveanu

11.Strada I.A. Basarabescu

12.Strada L. Rebreanu

13.Strada M. Eminescu

14.Strada N. Labiș

15.Strada Păpădiei

16.Strada Lujerului

„Antrepenorul care execută lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră de pe raza UAT Cumpăna are obligația contractuală de a monta căminele de racord la limita de proprietate. Ulterior finalizării lucrărilor descrise mai sus, în temeiul prevederilor Legii 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare cu modificările și completările ulterioare, proprietarii imobilelor vor solicita Operatorului Regional RAJA SA Constanța emiterea acordului de preluarea a utilizatorului. Totodată, vă facem cunoscut faptul că instalațiile interioare și conectare acestora în căminele de racord se vor realiza pe propria cheltuială a utilizatorului”, a transmis RAJA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*