FOTO Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, implicați în campania de curățenie

Campania de curățenie la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Reprezentanți ai administrației publice locale, societatea de salubrizare, funcționari publici și lucrători contractuali au fost prezenți, joi, 14 aprilie, la campania de curățenie din Cumpăna.

“Ca de fiecare dată, alături de noi au fost prezenți elevii și profesorii liceului tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, cărora le mulțumim pentru implicarea în cadrul acestui proiect. Împreună să ne bucurăm de o localitate cât mai curată”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*