FOTO Încep lucrările de reabilitare a malului surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona Cumpăna

Malul surpat al Canalului Dunăre - Marea Neagră de la Cumpăna FOTO Primăria Cumpăna
Malul surpat al Canalului Dunăre - Marea Neagră de la Cumpăna FOTO Primăria Cumpăna

În prezența primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, s-a semnat, astăzi, 3 aprilie, la sediul Ministerului Transporturilor, fila de buget necesară continuării lucrărilor de reabilitare a malului stâng al Canalului Dunăre Marea Neagră. Este vorba despre o primă tranșă a sumei necesare reabilitării, în valoare de 25 de milioane de lei (din cele 50 de milioane de lei în total).

Lucrările vor fi efectuate de către Administrația Canalelor Navigabile și vor fi demarate pe 6 aprilie 2020.

Directorul ACN, Daniel Georgescu, confirmă primirea fondurilor, precum și semnarea ordinului de începere a lucrărilor la data menționată.

Pe această cale, în numele tuturor familiilor grav afectate de alunecările de teren, Administraţia Publică Locală Cumpăna mulţumeşte tuturor factorilor, de la nivel local și național, pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme. Edilul comunei, Mariana Gâju, afirmă că administrația locală din Cumpăna va supraveghea, îndeaproape, lucrările de reabilitare, pentru ca acestea să se finalizeze cât mai curând cu putință, iar cele opt familii afectate să se reîntoarcă, în siguranță, în căminul lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*