Ședință de Consiliu Local la Cumpăna. Aleșii sunt chemați să decidă rectificarea bugetului pe anul 2020

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Ședința lunii martie a Consiliului Local Cumpăna a fost programată pentru data de 19 martie. Începând cu ora 17.00, aleșii locali se vor strânge în sala de ședințe a Primăriei pentru a dezbate cele 10 puncte aflate pe ordinea de zi.

Iată convocatorul propus de primarul Mariana Gâju:

1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local Cumpăna la 31 decembrie 2020.
3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieși pe anul 2020.
4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna pe anul 2020.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuieșilor aferente navetei cadrelor didactice din cadul unităților de învățământ din comuna Cumpăna pe lunile ianuarie și februarie 2020.
6. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume pentru acordarea pachetelor cu alimente persoanelor cu venituri reduse și persoane cu handicap cu ocazia sărbătorilor de Paște.
7. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar de urgență doamnei Bălan Maria.
8. Proiect de hotărâre privind lucrările de semnalizare rutieră a intersecțiilor și arterelor rutiere din comuna Cumpăna.
9. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna.
10. Întrebări și interpelări.

Cei 17 consilieri locali: Florin Neagu, Elena Drăgoi, Aurel Ilioiu, Iulian Brînză, Marius Bolboașă, Adinan Cadâr, Gheorghe Troșie, Liviu Cordunianu, Constantin Bălan, Ghinuța Gabriela Ene, Daniel Turcu, Viorica Elena Stamat, Adriana Sticleț, Vasile-Florin Imoșanu. Georgeta Vasile, Gelu Racu și Marian Cocoș au fost convocați în comisiile de specialitate și cu o zi înainte de ședința propriu-zisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*