FOTO Întâlnire de lucru a comunității de afaceri din Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen

Întâlnire de lucru a comunității de afaceri din Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen
Întâlnire de lucru a comunității de afaceri din Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen

La inițiativa Primăriei Comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociația Cluster MEDGreen, a fost organizată, luni, 29 iunie 2020, o întâlnire de lucru cu reprezentanții comunității de afaceri din comuna Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen.

Scopul întâlnirii l-a constituit informarea tuturor părților interesate în legătură cu activitățile derulate sub egida inițiativei „2020 – Cumpăna: Comună de tip Smart Village”.
Ședința a fost prezidată de primarul comunei Cumpăna, Ec. Mariana Gâju, iar din partea Clusterului MEDGreen a participat o delegație formată din Iulean Horneț, președinte, Georgică Voinea, vicepreședinte și Prof. Univ. Dr. Ing. Eden Mamut.

Au fost prezentate activitățile derulate, proiectele care se află în curs de derulare, apelurile de proiecte pentru care se află în lucru mai multe dosare de cereri de finanțare și stadiul actual al proiectului de parc științific și industrial.
Domnul profesor Mamut a prezentat proiectul „Dobrogea Blue Bay”, care reprezintă o inițiativă de constituire a unei zone de dezvoltare de proiecte inovative în domeniul „Creștere Albastră” într-o arie geografică definită în jurul Canalului Dunăre – Marea Neagră, de la Constanța până la Cernavodă.

Oamenii de afaceri prezenți la întâlnire au formulat întrebări, au exprimat puncte de vedere și s-au cristalizat o serie de concluzii cu privire la planul de activități și lista de proiecte prioritare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*