FOTO Lucrările au fost reluate la Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Maria” și la Centrul de Tineret din Cumpăna

Au fost reluate lucrările la Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Maria” și la Centrul de Tineret. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că au fost reluate lucrările la Grădinița cu Program Prelungit „Sfânta Maria” și la Centrul de Tineret.

Astfel, în această perioadă se lucrează la: tencuieli și gleturi interioare, pereți și tavane rigips, șape interioare, instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*