Trofeul Cupa României la fotbal a ajuns la Cumpăna

Baza sportivă "Centenar" din Cumpăna. FOTO Cumpana News

Trofeul Cupa României la fotbal a ajuns la Cumpăna în cadrul unei proiect al Federației Române de Fotbal intitulat “Cupa vine la tine!”.

Echipa de comunicare a FRF a fost prezentă marți, la complexul sportiv „Centenar 2018” pentru a realiza un reportaj cu cei patru foști jucători de top ai echipei Farul Constanța (din generații diferite) ce-și desfășoară activitatea în cadrul clubului sportiv Victoria Cumpăna. Este vorba despre Ion Răuță, Cristian Mustacă, Vasilică Cristocea, Constantin Gache.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*