FOTO Mai mult loc pentru pietonii din Cumpăna, pe trotuare. Poliția Locală a montat indicatoare de oprire noi și stâlpi pentru delimitarea traficului

Stâlpi hexagonali pentru delimitarea trotuarelor din Cumpăna. FOTO Poliția Locală Cumpăna
Stâlpi hexagonali pentru delimitarea trotuarelor din Cumpăna. FOTO Poliția Locală Cumpăna

Trotuarele din Cumpăna trebuie să fie folosite în special de pietoni, nu de mașinile parcate. Poliția Locală a luat măsuri în acest sens și, de la începutul anului 2020, a montat 39 indicatoare rutiere. În total, oamenii legii au montat peste 110 indicatoare.

În plus, programul de sistematizare al traficului rutier din comuna Cumpăna a fost completat cu 50 de stâlpi hexagonali pentru delimitarea trotuarelor. Cei mai mulți dintre aceștia au ajuns în zona monumentului “Centenar 2018” situat pe șoseaua Constanței.

Trotuarul din zona pieței centrale este și el bine delimitat cu stțlpi hexagonali, așa că șoferii care circulă pe strada Alexandru Alimănișteanu din Cumpăna vor fi nevoiți să își găsească alte locuri de parcare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*