Dezbatere publică la Cumpăna. Tema este legată de actualizarea Planului Urbanistic General

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Localnicii din Cumpăna pot să decidă felul în care va fi următorul Plan Urbanistic Zonal al comunei. Primăria Cumpăna a decis data următoarei dezbateri publice.

Astfel, miercuri, 11 martie 2020, începând cu ora 17.00 are loc dezbaterea cu tema “Actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Cumpăna”, inițiată prin Hotărârea Consiliului Local din 26 februarie 2020.

Dezbaterea are loc în Sala Mare a Casei de Cultură din localitate. Oricine poate să participe, să adreseze întrebări sau să formuleze opinii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*