Schimbări în arondarea străzilor la secțiile de votare din Cumpăna. Alegătorii, redistribuiți la alte secții datorită numărului mai mare decât în anul precedent

Stampilă de vot. FOTO Cătălin Schipor
Stampilă de vot. FOTO Cătălin Schipor

În baza prevederilor art. 21 alin.(5) lit. “c” din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare care stabileşte că: “numărul de alegători arondaţi unei secţii de votare nu poate depăşi cifra de 2000”;

Datorită faptului că la secţia de votare nr. 421 numărul de alegători înscrişi a depăşit cifra de 1900 şi la secţia de votare nr.424 numărul de alegători înscrişi a depăşit cifra de 1990, se impune rearondarea alegătorilor de la cele două secţii de votare la secţiile de votare deja existente în unitatea administrativ- teritorială astfel:

  • rearondarea străzilor Garofiţei, Ghiocel şi Lujerului de la secţia de votare nr. 421 la secţia de votare nr. 420 şi rearondarea străzilor Macului şi Prelungirea Macului de la secţia de votare nr. 421 la secţia de votare nr. 422;
  • rearondarea străzilor Alexandru Lăpuşneanu şi Aleea Alexandru Lăpuşneanu de la secţia de votare nr. 424 la secţia de votare nr. 423.

“Vă atragem atenţia asupra faptului că rearondarea s-a efectuat între secţiile de votare existente la aceeaşi adresă ( secţiile nr. 420, 421 şi 422 – şoseaua Constanţei nr. 132- incinta şcolii generale din centrul localităţii ); ( secţiile nr. 423 şi 424 – str. Dacia nr. 1A- incinta sălii de sport ) astfel încât cetăţenii se vor deplasa pentru exercitarea dreptului de vot în aceleaşi locaţii, la adresele anterior stabilite/cunoscute”, a precizat coordonatorul SPCLEP Cumpăna, Valeriu Ivǎnescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*