FOTO Primăria Cumpăna a oferit daruri pentru 300 de bătrâni fără venituri

Daruri oferite bătrânilor din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 300 de bătrâni, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.

Astfel, primarul comunei Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin și membrii consiliului local Cumpăna, au bătut la ușile celor 300 de beneficiari ai acestor daruri și au adus un strop de fericire în sufletele lor.

„Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate, să aibă parte de produsele oferite și sărbătorile de iarnă să le aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun Fericit și un An Nou plin de împliniri!” a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*