Noi investiții în comuna Cumpăna. Primarul Mariana Gâju a încheiat noi contracte de finanțare

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Noi investiții vor avea loc în comuna Cumpăna după ce primarul Mariana Gâju a încheiat noi contracte de finanțare.

Astfel, Mariana Gâju a fost prezentă Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, unde în prezența secretarului de stat Marcel Alexandru Stoica, a semnat contractul de finanțare nr.26048/13.12.2022 pentru Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” în vederea realizării obiectivului de investiții “Modernizare drumuri în comuna Cumpăna, jud. Constanța – 7,2 Km”.

Apoi, Mariana Gâju a mers la Ministerul Transporturilor unde a obținut ordinul ministrului nr.2424/13.12.2022 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții “Nod Rutier Cumpăna A4 (Km 16+700)-DN39E, județul Constanța.” Urmează licitația pentru proiectare tehnic de execuție. Având contractul semnat, funcționarii publici ai Primăriei comunei Cumpăna vor demara întocmirea documentelor pentru efectuarea achiziției publice privind executarea lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*