FOTO Trei copii din Cumpăna au primit Taina Sfântului Botez

Copii creștinați la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Cu prilejul prăznuirii sărbătorii Sfântului Arhidiacon Ştefan, o fetiță aflată în asistenţă maternală a primit taina sfantului botez, la Cumpăna.

Micuța Ema Roxana Ștefania este în grija unui asistent maternal care o crește cu multă dragoste. În această zi sfântă de sărbătoare, părinții spirituali ai fetiței, oameni cu suflet mare, au încreștinat-o la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Nașii fetiței au povestit că au îndrăgit-o pe loc și spun că vor avea grijă de ea toată viața. Evenimentul a fost organizat de Primăria comunei Cumpăna în colaborare cu Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Constanţa.

De asemenea, alături de fetiță au fost încreștinati și doi baieței Rareș Ștefan și Ștefan Alexandru, ai căror părinți sunt locuitori ai comunei Cumpăna. Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*