FOTO Copii abandonați de părinți, botezați la Cumpăna

Copii abandonați, botezați la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Doi copii abandonați de părinți au fost botezați la Cumpăna pe data de 15 august.

Astfel, la Cumpăna, a devenit deja o tradiţie ca, în zile de sărbătoare, să fie botezaţi copiii abandonaţi de părinţi. Iniţiativa îi aparţine primarului Mariana Gâju, care organizează astfel de acţiuni de mai multe ori pe an.

Pe data de 15 august, în sfântă zi cu semnificaţie religioasă deosebită, doi copii aflaţi în grija unor asistenţi maternali au fost creştinaţi.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a avut loc în Biserica Adormirea Maicii Domnului din localitate.

Ceremonialul botezului a fost oficiat de către Înalt Preasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, şi de un sobor de preoţi. Slujba oficiată pentru creştinarea celor doi micuti – Lucas Matei și Mihaela a fost emoţionantă pentru toţi cei prezenţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*