Lotul național de bob feminin al României se antrenează la Complexul Sportiv “Centenar 2018”

Lotul de bob feminin al României la Cumpăna. FOTO Cumpana News

Lotul național al echipei olimpice de bob feminin al Romaniei, se antrenează în aceste zile la compexul sportiv „Centenar 2018”.

Sportivele antrenate de profesorul emerit Paul Neagu, se pregătesc pentru sezonul de iarnă care va începe în luna noiembrie în Norvegia, la Lillhammer.

În primele luni ale anului 2021, vor fi prezente la două competiții majore ce se vor desfășura în Germania. Campionatul European în luna ianuarie, la Winterberg și Campionatul Mondial în februarie la Altenberg.

Lotul de bob feminin este format din:

Andrea Grecu, pilot – Campioană Mondială de junioare 2018, Vice Campioană mondială de junioare 2019, Vice Campioană Europeană la seniori 2020.

Teodora Vlad – împingătoare.

Katharina Wick – împingatoare. Legitimată la CSSI Mamaia.

Ștefania Popescu – pilot.

Diana Tigănașu – împingătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*