Campioanele de gimnastică ritmică de la CS Victoria Cumpăna, premiate de Mariana Gâju

Sportive de la Victoria Cumpăna, medaliate la un concurs. FOTO CS Victoria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le-a premiat pe campioanele de gimnastică ritmică de la CS Victoria Cumpăna care au obținut medalii la un turneu desfășurat recent la Ploiești.

Mariana Gâju a spus în discursul său că gimnastele sunt ambasadoarele comunei Cumpăna.

“Administrația publică locală v-a numit ambasadoare ale comunei Cumpănă. Voi sunteți pentru că vorbiți prin sport despre comuna Cumpăna. Atunci cum să nu venim noi să vă răsplătim munca printr-o premiere susținută de Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, de administrația publică locală Cumpăna din sponsorizări, nu din bani publici”, a transmis Mariana Gâju.

Campioanele naționale la gimnastică ritmică pregătite de profesor Elena Vlad, au participat in data de 12 septembrie, la turneul internațional RHYTMIC STAR, editia I, desfăsurat la Ploiești. Micuțele gimnaste s-au întors acasă cu 7 medalii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*