Ședință a Consiliului Local Cumpăna pe data de 17 septembrie

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

O nouă ședință a Consiliului Local Cumpăna va avea loc pe data de 17 septembrie, pe ordinea de zi aflându-se 11 proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a convocat Consiliul Local în ședință ordinară pe data de 17 septembrie, la ora 17, la Căminul Cultural.

Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre printre care: rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, rectificarea bugetului Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, participarea comunei Cumpăna, în calitate de membru fondator în vederea constituirii “Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Persoane”, stabilirea tarifului de închiriere a spațiilor comerciale din Piața Agroalimentară Cumpăna, aprobarea PUZ-ului pentru supermarketul Penny.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*