Unitățile de învățământ din Cumpăna încep anul școlar în scenariul 2

Grădinița din Parcul Verde din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Unitățile de învățământ din Cumpăna încep anul școlar în scenariul 2, care prevede atât participare directă a elevilor la ore, cât și online, alternativ.

Propunerile legate de începerea noului an școlar au fost aprobate în consiliul de administrație al fiecărei instituții școlare, fiind avizate de IȘJ și DSP Constanța. Acestea au fost aprobate în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Astfel, la Cumpăna, Grădinița cu program prelungit “Florilor”, Grădinița cu program prelungit “Sfânta Maria” și Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”încep anul școlar pe data de 14 septembrie în scenariul numărul 2. Acesta prevede atât participare directă a elevilor, cât și online, alternativ – scenariul „hibrid”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*