Medalii pentru sportivele clubului Victoria Cumpăna, la Campionatul Național de Lupte Juniori Mici (9 – 11 ani)

FOTO Primăria Cumpăna

În perioada 7 – 9 octombrie 2022, la Medgidia, s-a desfășurat Campionatul Național de Lupte Juniori Mici (9 – 11 ani), eveniment la care au luat parte peste 350 de sportivi reprezentând un număr de 38 cluburi din întreaga țară.

Sportivele clubului Victoria Cumpăna, pregătite de profesorul Vasile Vicol și-au demonstrat și de această dată valoarea, cucerind medalia de aur pe echipe, asta după ce la Costinești în luna iunie au obținut titlul de Campioane Naționale.

La individual situația este următoarea:

Locul 1 – cat. 24 kg – Gavrilă Alexia

Locul 1 – cat. 44 kg – Cocotă Maria

Locul 2 – cat. 22 kg – Bulgaru Adelina

Locul 2 – cat 30. kg – Toroancă Luiza

Locul 3 – cat 34. kg – Moraru Maria

Locul 2 – cat 48. kg – Moraru Teodora

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*