Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au câștigat 19 medalii la un turneu internațional de la Arad

FOTO Primăria Cumpăna

Aradul a fost în acest weekend sub zodia grației și eleganței! Sala Polivalentă a găzduit Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică “Arad Trophy”, ediția a III-a, rezervat tuturor categoriilor de vârstă, la care au participat 256 de sportive din România, Ucraina, Bosnia Herțegovina, Croația și Moldova.

Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna a participat cu 10 gimnaste (Vasiliu Ioana, Banciu Amalia, Mihailescu Diana, Casariu Elena, Georgescu Bianca, Banciu Amalia, Lutan Andrada, Lutan Antonia, Ulrich Maya și Matei Miruna) pregătite de antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula, cucerind 19 medalii (9 medalii de aur, 8 medalii de argint și 2 medalii de bronz), astfel:

Locul 1:

– Vasiliu Ioana (7 ani), coardă;

– Casariu Elena (8 ani), coarda;

– Geogescu Bianca (10 ani), cerc;

– Banciu Amalia, minge, cerc și individual compus;

– Luțan Antonia (10 ani), panglică;

– Matei Miruna (11 ani), individual compus, panglică.

Locul 2:

– Banciu Sofia (7 ani), coardă;

– Mihăilescu Diana (8 ani), fără obiect;

– Casariu Elena, (8 ani) fără obiect și individual compus;

– Luțan Andrada, cerc și individual compus;

– Ulrich Maia, panglică;

– Matei Miruna (11 ani), minge.

Locul 3:

– Ulrich Maya, individual compus și minge.

Acest turneu a fost o ultimă verificare înainte de debutul Campionatelor Naționale și a Cupei României. Campionatul Național de Junioare și Senioare, dar și Cupa României, se vor desfășura la București în perioada 04-06.11.2022, iar sezonul intern se va încheia cu Festivalul Național de Gimnastică Ritmică și Campionatul Național de Ansambluri, ambele urmând să aibă loc la Brașov, în 19-20 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*