Mesajul primarului Mariana Gâju, cu ocazia Zilei Învățătorului, pentru profesorii din Cumpăna

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a transmis un mesaj celor care cizelează educația micilor cumpăneni.

“Educația este piatra de temelie a unei societăți sănătoase, iar Cumpăna se preocupă constant de calitatea actului educațional. Educația pornește din familie, însă este modelată cu dăruire și cunoaștere de educatori, de învățători și profesori care formează astfel generație după generație.

De Ziua Dascălului, țin să mulțumesc corpului profesoral din comuna noastră, care se preocupă de educația copiilor noștri, de viitorul lor, cu pasiune și dăruire și să-i asigur totodată de sprijinul necondiționat, oricând.

La mulți ani, dragi profesori!”, a declarat Mariana Gâju. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*